ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στον χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε σε μετρητά με την αξία της παραγγελίας σας.
Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ – ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε για τις συναλλαγές σας να χρησιμοποιείτε τις πιστωτικές σας κάρτες.Το Fashionclick.gr προστατεύει τις συναλλαγές σας και τα προσωπικά σας δεδομένα.Όλα τα στοιχεία που παρέχετε προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας είναι απόρρητα.Τα στοιχεία επικοινωνίας παραμένουν στην βάση δεδομένων του Fashionclick.gr και χρησιμοποιούνται μόνο από την εταιρεία μας με σκοπό την ενημέρωση σας.Σε καμία περίπτωση δεν μεταβιβάζονται και δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας πραγματοποιώντας τραπεζική κατάθεση. Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας θα σας αποσταλεί e-mail με τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας Fashionclick.gr και το ποσό της παραγγελίας. Παρακαλούμε μην ξεχνάτε την σημείωση του ονοματεπώνυμου σας και το νούμερο της παραγγελίας στην αιτιολογία της κατάθεσης.

*Η κατάθεση των χρημάτων σε λογαριασμό της εταιρείας μας θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 2 ημερών.

Εurobank
Αριθμός Λογαριασμού:
IBAN:
Δικαιούχος:

Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού:
IBAN:
Δικαιούχος:

Εθνική
Αριθμός Λογαριασμού:
IBAN:
Δικαιούχος:

Alpha
Αριθμός Λογαριασμού:
IBAN:
Δικαιούχος: