ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Εντός Ελλάδας τα μεταφορικά της πρώτης αλλαγής σε μέγεθος είναι δωρεάν.
Αλλαγές και επιστροφές πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
Αλλαγές χρησιμοποιούνται σε προϊόντα με το καρτελάκι τους,στην αρχική τους συσκευασία και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
Αλλαγές χρησιμοποιούνται σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών.
Η αλλαγή πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από αντίγραφο της Απόδειξης Λιανικής Πώλησης.
Αλλαγές ειδών σε έκπτωση ή προσφορά αλλάζονται στην τιμή της αγοράς.
Αλλαγές και επιστροφές απο Κύπρο επιβαρύνουν τον πελάτη.

Το προϊόν της αλλαγής θα πρέπει να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες,εντός της αρχικής συσκευασίας του και να συνοδεύεται από όλα τα σχετικά έγγραφα.

Το Fashionclick.gr δεν παραλαμβάνει προϊόντα τα οποία επιστρέφονται κατά την αλλαγή,τα οποία έχουν βρωμιές,φθορές,εκδορές και γενικότερα μας δημιουργούν την εντύπωση ότι αυτά έχουν υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητας αυτών.Επίσης το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παρασταστικά που λάβατε με την παραλαβή του,διαφορετικά το Fashionclick.gr δεν τα παραλαμβάνει αυτά.Όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο από την αντίστοιχη ταχυμεταφορική που παραλάβατε την παραγγελία σας και κατόπιν συνεννοήσεως.
Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς αλλαγή στο e-shop είναι
Ελίνα Χαλιούλια , Fashionclick.gr
Αβάντων 20 , Χαλκίδα
Τ.Κ. 34100
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση,μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22210-85911.